Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη - Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στη Γλυφάδα Αττικής από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας σε συνεργασία με στελέχη του Λιμεναρχείου Σαρωνικού

Narkwtika Alexandroupoli 11-03-23
Share:    

Στη σύλληψη μιας 61χρονης ημεδαπής προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενήργησαν τα ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΔΙΑΣ'', στον επιβατηγό λιμένα Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε η 61χρονη, να κατέχει συνολικά έξι (06) μεταλλικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους διακοσίων δώδεκα γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (212,9gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
*****
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, δύο (02) 30χρονοι ημεδαποί, για παράβαση του ν. 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'', σε συνδυασμό με το άρθρο 46 Π.Κ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού και του Κλιμάκιου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 30χρονο οδηγό δίκυκλου οχήματος, στην περιοχή της Γλυφάδας Αττικής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

-μια (01) χαρτοπετσέτα που περιείχε επτά (07) φιξάκια, πιθανόν κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 4,9γρ.,

-μια (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας και

-το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ (20,00€).

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του έτερου 30χρονου στην περιοχή του Ζωγράφου Αττικής, όπου με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ''BRAT'', εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

-δεκαέξι (16) ανισοβαρή φιξάκια κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 8,49γρ.,

-μια (01) διάφανη μεμβράνη που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 1,12γρ.,

-ένα (01) γυάλινο βάζο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 30,00γρ.,

-μία (01) ηλεκτρονική λειτουργική ψηφιακή ζυγαριά και

-μια (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Σε περαιτέρω έλεγχο στον ανωτέρω, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων είκοσι πέντε ευρώ (425,00€).

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Σχετικό οπτικοακουστικό υλικό

Σχετικές εικόνες