Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στο Βόλο - Πτώση οχήματος στη θάλασσα χωρίς επιβαίνοντες στο Ρίο - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Στη σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το ιδιοκτησίας του Ε.Ι.Χ. όχημα αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, κι έπειτα από τη διενέργεια αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης με ένδειξη 1,15mg/ltr εκπνεόμενου αέρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, ακινητοποιήθηκε το εν λόγω όχημα.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρίου για την πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ''. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα εντός της θάλασσας και την 37χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτριά του, η οποία δήλωσε ότι ενώ είχε το όχημα παρκαρισμένο, άκουσε ένα θόρυβο και στη συνέχεια είδε το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή τραυματισμός ατόμων, ενώ το ανωτέρω όχημα ανελκύθηκε και ρυμουλκήθηκε από ιδιωτική εταιρεία οδικής βοήθειας. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Κω, στην παραθαλάσσια περιοχή ''ΜΑΡΜΑΡΙ'' ν. Κω. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.