Σύλληψη ημεδαπών και αλλοδαπών για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων στα Κάτω Πετράλωνα από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ _
Share:    

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών και τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παραβάσεις του νόμου 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'', του νόμου 2168/93 ''περί όπλων'', καθώς και των άρθρων 187 και 45 Π.Κ.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκαν από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, και με τη συνδρομή στελεχών της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων (ΕΟΕΠ) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά και αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., νομότυπες έρευνες σε οικίες και καταστήματα των ανωτέρω στα Κάτω Πετράλωνα Αττικής, όπου εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

-ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3.104,97γρ.,

-κοκαΐνη, συνολικού βάρους 177,99γρ.,

-τρεις (03) ζυγαριές ακριβείας,

-τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

-ένα (01) στιλέτο με μήκος λάμας 8εκ.,

-μία (01) σιδηρογροθιά,

-ένας (01) ασύρματος,

-είκοσι τέσσερις (24) πλαστικές συσκευασίες αποθήκευσης,

-το χρηματικό ποσό των 2.040€,

-δύο (02) Ε.Ι.Χ. οχήματα και

-ένα (01) δίκυκλο όχημα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα, ενώ αναζητείται έτερος ημεδαπός στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σχετικές εικόνες