Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα- Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 29χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 25 και 20 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου ΕΓ-ΟΓ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε η 20χρονη, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να εξέλθει παράνομα από τη χώρα, με την συνέργεια του 25χρονου, ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον λιμένα ν. Ύδρας προς τον λιμένα Μετόχι Αργολίδας, με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΦΡΗΝΤΟΜ IV” Ν.Π. 12682, 55χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους “ΠΡΑΣΙΝΟΧΕΛΩΝΑ”, εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες χθες, στην παραλία “Μεγάλο Καβούρι”.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.