Συνάντηση συμβαλλομένων μερών για την υλικοτεχνική υποστήριξη του συνόλου του στόλου της Μοίρας ελικοπτέρων ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΜΕΛΣ
Share:    

Την Τρίτη 4.10.2022 στις εγκαταστάσεις της ΥΕΜ/ΜΕΛΣ στο Κοτρώνι, Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση των συμβαλλομένων μερών για την υλικοτεχνική υποστήριξη του συνόλου του στόλου της Μοίρας ελικοπτέρων ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας συμμετείχαν τέσσερα στελέχη εκ των οποίων ο Airbus sales manager κ. Pascal Derrives καθώς και οι επικεφαλείς έργου τεχνικής υποστήριξης της Helicopters Italia κ. Cristoforetti Sergio και Greek-Air-Aviation κ. Βενετσανόπουλος Κων/νος. Εκ μέρους του οργανισμού NSPA συμμετείχαν τρία στελέχη εκ των οποίων δύο της Heli/LA (κοινοπραξία ελικοπτέρων) κ. Proud Andrew και κ. Pitropakis Ioannis, και ένα διευθυντικό στέλεχος του τμήματος προμηθειών. Τέλος εκ μέρους του ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ-ΕΛ-ΑΚΤ. συμμετείχε κλιμάκιο της ΥΕΜ/ΜΕΛΣ με επικεφαλή τον διοικητή ΥΕΜ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Πλοίαρχο Λ.Σ. Χατζηγεωργίου Γεώργιο.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε και πραγματοποιήθηκε εντός του προαπαιτούμενου πλαισίου καθορισμού των λεπτομερειών συνεργασίας μεταξύ των συμβαλλομένων μερών. Προτεραιότητα της συνάντησης αποτέλεσε η επίτευξη συγκεκριμένων συμβατικών στοχεύσεων σχετικά με την άμεση αποκατάσταση της αξιοπλοϊομότητας και επιχειρησιακής αξιοποίησης του στόλου των ελικοπτέρων της ΥΕΜ/ΜΕΛΣ. Επιγραμματικά συμφωνήθηκαν τα εξής: (α) Το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης αξιοπλοϊμότητας των τελούντων σε μακρά ακινησία ελικοπτέρων, (β) Το χρονοδιάγραμμα συντήρησης των συμβατικά διαθέσιμων ελικοπτέρων, (γ) Καθορισμός αρμοδιοτήτων στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., (δ) Καθορισμός διαύλων επικοινωνίας μεταξύ των συμβαλλομένων, (ε) Καθορισμός διαδικασιών για την παραγγελία υλικών και υπηρεσιών, προγραμματισμένων και εκτάκτων.

Σύντομα αναμένεται να υπογραφεί και αντίστοιχο συμβόλαιο με την διαμεσολάβηση του οργανισμού του NSPA με ανάδοχο για τα αεροπλάνα της Μοίρας του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες