Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στα Χανιά -Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πρέβεζα -Διακομιδές ασθενών

λιμανι χανίων
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για καπνικά προϊόντα στα Χανιά την 12-04-2022, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ και εκατόν ογδόντα οκτώ λεπτών (400,188€).
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της οδού Σπηλιάδου στη χερσαία ζώνη λιμένα Πρέβεζας, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 39χρονη, συγκρούστηκε με Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 24χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του δικύκλου και του ανήλικου συνεπιβάτη της .

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-8χρονης, από το λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Μυκόνου, με το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-82χρονου, από το λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το ΕΓ -ΤΡ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν. Π. 10032,

-38χρονης, από το λιμένα Λιναριάς ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-48χρονης, από τον λιμένα ν. Νάξου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το ΕΓ-ΤΡ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν.Ν. 64.

Σχετικές εικόνες