Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη - Θάνατος αλιέα στα Χανιά - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 04-04-2022, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των τετρακοσίων είκοσι τεσσάρων ευρώ και έξι λεπτών (424,06 €).

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Παλαιόχωρας, ότι 68χρονος άνδρας βρίσκεται στην παραλία «ΚΡΙΟΣ» δήμου Κανδάνου Σελίνου Ν. Χανίων χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν στην περιοχή, όπου διαπίστωσαν ότι κατά την διάρκεια αλιείας Ε/Π -Α/Κ σκάφους, αυτό ανετράπη σε απόσταση 200μ περίπου από την ακτή, με αποτέλεσμα οι τρεις (03) επιβαίνοντες του να βρεθούν στο νερό. Ο 68χρονος έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στην ακτή από τους άλλους δύο.

Στον 68χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Κάνδανου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τη Λιμενική Αρχή Παλαιόχωρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-82χρονης, από τον λιμενίσκο Κουκουναριών ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ» Ν. Σ. 158,

-77χρονου, από το λιμένα Κουφονησίου στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν. Ν. 62,

-30χρονης, από την μαρίνα Γουβιών ν. Κέρκυρας στο λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και,

-βρέφους 02 μηνών, από το λιμένα ν.Αγκιστρίου στον λιμένα Πειραιά με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.,

-55χρονου, από το λιμένα ν.Σικίνου στο λιμένα ν.Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ΄΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ’’ Ν.Θήρας 41 και,

-67χρονου, από το λιμένα ν.Τήνου στο λιμένα ν.Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες