Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με σύλληψη ημεδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη - Θάνατος λουόμενου στην Ηγουμενίτσα - Απαγόρευση απόπλου ΕΓ-ΤΧ-ΚΑΤ στην Πάρο - Πτώση δίκυκλου οχήματος με επιβαίνοντες στον Πόρο –

DSC_3393
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με σύλληψη ημεδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη - Θάνατος λουόμενου στην Ηγουμενίτσα - Απαγόρευση απόπλου ΕΓ-ΤΧ-ΚΑΤ στην Πάρο - Πτώση δίκυκλου οχήματος με επιβαίνοντες στον Πόρο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη ημεδαπού για καπνικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη την 22-08-2022, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων, ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα επτά ευρώ και είκοσι δύο λεπτών (2.997,22 €).

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΔΡΕΠΑΝΟΥ-ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΙ» Ηγουμενίτσας, 91χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ-ΚΑΤ “SIFNOS JET”, σημαίας Κύπρου για δυσλειτουργία στην αριστερή εσωτερική κύρια μηχανή και ενώ το πλοίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ μετά την προσκόμιση αντίστοιχου βεβαιωτικού, επετράπη ο απόπλους του πλοίου, για την εκτέλεση του εγκεκριμένου δρομολογίου του από Πάρο για Νάξο-Μὐκονο-Τήνο-Ραφήνα.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Πόρου για πτώση δίκυκλου οχήματος με δύο επιβαίνοντες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Πόρου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή τους, οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.

Από το Λιμεναρχείο Πόρου που διενεργεί προανάκριση, διενεργήθηκε αλκοομέτρηση στον οδηγό με αρνητικά αποτελέσματα.

*****

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα πλαστό έγγραφο.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-76χρονου, από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π 10001,

-46χρονης, από τον λιμένα Αλόννησου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Θ/Τ “ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ” Ν.Σ 166,

-65χρονου, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πάρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-70χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και

-87χρονης, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες