Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Σκόπελο την 11/01/22 - Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη την 04-01-2022 –

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Σκόπελο την 11/01/22 - Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη την 04-01-2022 – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Σύλληψη οδηγού οχήματος στη Μυτιλήνη -Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε, από συγγενικό του πρόσωπο, η σορός άνδρα που εντοπίστηκε πρωινές ώρες την 11/01/2022, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης παραλίας “ΑΜΠΕΛΙΚΗ” Δήμου Σκοπέλου.

Πρόκειται για 58χρονο ημεδαπό, για τον οποίο είχαν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες εντοπισμού του, την 22/12/2021 στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Αγίου Όρους .

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη την 04-01-2022, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των πέντε χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα ενός ευρώ και εξήντα πέντε λεπτών (5.441,65€).

*****

Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.υγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον επιβατικό σταθμό νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Aπό το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 19χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού “Π. Κουντουριώτη”, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Μυτιλήνης, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα Πίσω Αετού ν. Ιθάκης προς τον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ '''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459, 56χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.