Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο γυναίκας στον Άλιμο την 05.08.2022 - Θάνατοι λουόμενων στην Παλαιοκαστρίτσα, στην Πύλο, στην Αντίπαρο και στην Ηγουμενίτσα - Ακυβερνησία Ι/Δ - Α/Ψ σκάφους στην Αμοργό -

1
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο, η σορός γυναίκα που εντοπίστηκε πρωινές ώρες την 05.08.2022, στη θαλάσσια περιοχή Αλίμου.

Πρόκειται για 75χρονη ημεδαπή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την παραλία ''ΑΡΙΛΛΑ'' ν. Κέρκυρας, 77χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή Πύλου Ν. Μεσσηνίας, 85χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ''ΨΑΡΑΛΥΚΗΣ Α΄'' ν. Αντίπαρου, 51χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Ιατρικό Κέντρο Αντίπαρου.

Από το Λιμεναρχείο Πάρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ''ΔΡΕΠΑΝΟΥ'' Ηγουμενίτσας, 77χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, ο Λιμενικός Σταθμός Καταπόλων Αμοργού, για την ακυβερνησία του Ι/Δ - Α/Ψ σκάφους ''LITTLE CHIEF'' σημαίας Πολωνίας λόγω έλλειψης καυσίμων, με δύο (02) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 1,81ν.μ. βορειοδυτικά ν. Νικουριά Αμοργού.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε το Ε/Π - Α/Κ ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΗΤΑΣ'' Σ.Ν. 161 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και το Ε/Ρ - Α/Ψ ''ΔΙΟΝΥΣΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ'' Τ.Π. 1596 Ι', το οποίο εντόπισε το Ι/Δ - Α/Ψ σκάφος και το ρυμούλκησε στον λιμένα Αιγιάλης Αμοργού, όπου κατέπλευσε ασφαλώς, με τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους. Στη συνέχεια, κατόπιν εφοδιασμού του εν λόγω σκάφους με καύσιμα, διαπιστώθηκε βλάβη στη μηχανή του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''LITTLE CHIEF'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., η πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος σε βραχώδη περιοχή, πλησίον θαλάσσης, στην περιοχή μεταξύ μαρίνας Μυτιλήνης και του οικείου Ναυτικού Ομίλου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν το εν λόγω Ε.Ι.Χ. αναποδογυρισμένο επί της ακτής χωρίς επιβαίνοντες. Το ανωτέρω όχημα ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από τον λιμένα ''ΚΑΣΤΟΥ'' ν. Λευκάδας στον λιμένα ''ΜΥΤΙΚΑ'' Ν. Αιτωλοακαρνανίας, με το Θ/Τ ''ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν.Λ. 313, 12χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες χθες, στην παραλία ''ΤΡΙΝΗΣΑ'' του Δήμου Ευρώτα.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες