Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 16-06-2021 – Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενης κολυμβήτριας στην Ιεράπετρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο – Διακομιδή ασθενούς – Εντοπισμ

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 16-06-2021, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των εκατόν τριάντα επτά ευρώ και είκοσι λεπτών (137,20€).

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας, ότι 29χρονη αλλοδαπή είχε πιθανόν μεταβεί για κολύμβηση στη θαλάσσια περιοχή Γαλήνης Ιεράπετρας και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα διενεργήθηκαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά σκάφη και ομάδες εθελοντών.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Κ. Λομβάρδου Ζακύνθου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 29χρονο συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε όχημα με οδηγό έναν 28χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 29χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, απ' όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι» Ν.Π. 8745, 51χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****

Μια χελώνα του είδους “καρέτα-καρέτα” εντοπίστηκε νεκρή από την Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγους, στην παραλία “Φαναρίου” δήμου Κομοτηνής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.