Συνέχεια ενημέρωσης για εντοπισμός σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Ρέθυμνο την 06/07/2022 - Σύλληψη ημεδαπού και αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδές ασθενών

DSC_9601.1
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε προχωρημένη σήψη, στην ελεύθερη παραλία της περιοχή της Επισκοπής Δήμου Ρεθύμνου την 06/07/2022, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός, κατόπιν ταυτοποίησης γενετικού υλικού (DNA).

Πρόκειται για 52χρονη αλλοδαπή.

*****

Στη σύλληψη ενός 50χρονου ημεδαπού και ενός 49χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στον λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο εκφορτώθηκε από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε τον 49χρονο, ο οποίος στερούνταν σφραγίδας εισόδου στο διαβατήριο του σε έδαφος Schengen, ενώ υπήρχε και το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Επίσης, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω όχημα είχε δηλωθεί κλεμμένο από τις Γερμανικές Αρχές.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-3,5χρονης, από τον λιμένα Αγίου Κήρυκου στον λιμένα Καρλοβασίου ν. Σάμου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-81χρονης, από τον λιμένα ν. Σύμης στον λιμένα ν. Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-12χρονου, από τον λιμένα Δάφνης Α.Ο. στον λιμένα Ουρανούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Σχετικές εικόνες