Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο στο Ρίο - Πτώση ημεδαπής στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη - Διακομιδές ασθενών

ΑΙΙ 611.JPG
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΕΛΕΝΑ Α'' Ν.Π. 11726, για τον τραυματισμό 41χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος, κατά την εκτέλεση δρομολογίου του πλοίου, από το Αντίρριο προς το Ρίο.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω τραυματίστηκε στο δεξί άνω άκρο, κατά την διάρκεια αποβίβασης της στον λιμένα Ρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου - Πατρών ''ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ'', για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.Α.Σ., για την ύπαρξη γυναίκας εντός της θάλασσας, επί της Λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν την 60χρονη και με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.Α.Σ. την περισυνέλεξαν, έχοντας της αισθήσεις της.

Η εν λόγω γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ'', για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-βρέφους, από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ - Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ'' Ν.Π. 11070,

-48χρονης, από τον λιμένα ''ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ'' ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-71χρονης, από τον λιμένα ''ΠΑΡΟΙΚΙΑ'' ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745,

-34χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64 και

-βρέφους, από τον λιμένα ν. Σίφνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53.

Σχετικές εικόνες