Τραυματισμός άνδρα στο Λαύριο -Μηχανική βλάβη Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου στο Βόλο – Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο – Εντοπισμός νεκρού δελφινιού – Διακομιδή ασθενούς

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, για τραυματισμένο άνδρα σε προβλήτα ιδιωτικών εγκαταστάσεων του λιμένα Λαυρίου.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα να βρίσκεται τραυματισμένος έχοντας τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου ότι το Ε/Γ-RO RO “ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 12513, κατά τη διαδικασία απόπλου από τον οικείο λιμένα, παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΑΡ”, ενώ μετά τη διενέργεια επιθεώρησης και την προσκόμιση βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη ο απόπλους και το πλοίο αναχώρησε για Β. Σποράδες με 212 επιβάτες, 6 Φ/Γ, 48 Ι.Χ. και 1 δίκυκλο όχημα.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 23χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του επιβατικού λιμένα Βόλου, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****
Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία Κοκκωνίου Κορινθίας. Από από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν.Αίγινας προς τον λιμένα Πειραιά με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 77χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες