Τραυματισμός ανηλίκου στην Κυπαρισσία - Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και τη διάσωση 20 ατόμων στη ν. Κω την 20/08/2023- Σύλληψη άνδρα στην Κεφαλληνία -Διακομιδές ασθενών

DSC_3393
Share:    

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας, για τραυματισμό 16χρονου ημεδαπού ανήλικου, στο αλιευτικό καταφύγιο ¨ΑΓΡΙΛΙΟΥ¨ του Δήμου Τριφυλίας.

Ο 16χρονος αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας/Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨Γεώργιος Γεννηματάς¨, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου.

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό και τη διάσωση 20 ατόμων στη ν. Κω, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Φωκά ν. Κω. την 20-08-2023, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, ένας 32χρονος αλλοδαπός εκ των ανωτέρω, για παράβαση του άρθρου 30 του Ν.4251/2014 (Κώδικας μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης και λοιπές διατάξεις), του άρθρου 306 του Π.Κ. (Έκθεση), του άρθρου 187 του Π.Κ. (Εγκληματική οργάνωση) και του άρθρου 83 του Ν. 3386/05 (περί αλλοδαπών).

*****

Στη σύλληψη ενός 60χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας, για παράβαση του Ν. 456/1976 (Α’ 277) ¨περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων¨.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω προέβη στη ρίψη βεγγαλικών στον λιμένα Αργοστολίου ν. Κεφαλληνίας χωρίς να κατέχει άδεια.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-65χρονου, από τον λιμένα Πισαετού ν. Ιθάκης στον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-31χρονης, από τον λιμένα Πρίνου ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ–Ο/Γ «ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΟΦΙΑ Κ» Ν.Π. 12295.

Σχετικές εικόνες