Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο - Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Βόλο - Διακομιδές ασθενών

Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στην Λεωφόρο Νεάρχου Ηρακλείου Κρήτης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 51χρονο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 28χρονη και συνοδηγό μία 52χρονη.

Αποτέλεσμα του ανωτέρω περιστατικού ήταν ο τραυματισμός της 28χρονης και της 52χρονης, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.) για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, από όπου και εξήλθαν.

Κατόπιν αλκοολομέτρησης που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο ανωτέρω και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΩΤΕΥΣ'' Ν.Π. 4007, για τον τραυματισμό 33χρονου μέλους πληρώματος (ειδικότητας ναύτη), που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες, ενώ το πλοίο κατέπλευσε στον οικείο λιμένα.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά την αποβίβαση των οχημάτων και ενώ εκτελούσε εργασίες για την ασφάλιση της εσωτερικής πόρτας στο γκαράζ του εν λόγω πλοίου, χτύπησε το κεφάλι του σε καρότσα σταθμευμένου Φ/Γ οχήματος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα της κάτω γνάθου. Ο 33χρονος διεκομίσθη με ιδιωτικό μέσο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ''ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ'' για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-92χρονης, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-58χρονου, από τον λιμένα ''ΛΙΝΑΡΙΑΣ'' ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-44χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25,

-41χρονης, 87χρονης και 79χρονου, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62,

-66χρονης, από τον λιμένα ''ΑΓΝΩΝΤΑ'' ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-50χρονου και 17χρονης, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Τ/Ρ - Ε/Π ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745 και

-72χρονου, από τον λιμενίσκο ''ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ'' ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π - Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν.Σ. 158.