Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της οδού ''ΤΖΙΑΡΝΤΙΝΗ'' Χαλκίδας, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 50χρονο ποδηλάτη και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή αναζητήθηκε ο οδηγός του οχήματος, εντοπίστηκε και τελικώς προσήλθε οικειοθελώς ο 86χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες, 30χρονος αλλοδαπός, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα Κουκουναριών ν. Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν.Σ. 158, 49χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους "ΚΑΡΕΤΑ - ΚΑΡΕΤΑ", εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες σήμερα, από το Λιμεναρχείο Καβάλας, στην παραλία ''ΟΦΡΥΝΙΟΥ''.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.