Ανακήρυξη Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε Επίτιμο Μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (17.7.2023) Μ. Βαρβιτσιώτης: To E.B.E.Π είναι η φωνή του Πειραιά

Κ. ΥΝΑΝΠ
Share:    

Σε επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς ανακηρύχθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η ανακήρυξή του έγινε σε ειδική συνεδρίαση το απόγευμα της Δευτέρας από τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π., κ. Βασίλη Κορκίδη και παρουσία του Προέδρου του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δρ. Γεώργιου Πατέρα.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την τιμητική αναγνώριση προς το πρόσωπό του, σημειώνοντας ότι ο Πειραιάς είναι η καρδιά της εμπορικής ναυτιλίας και το Ε.Β.Ε.Π. η φωνή του.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ακόμη πως η αναβάθμιση του λιμανιού σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας και της Ευρώπης, παραμένει βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης και ότι στόχος είναι η ναυτιλία και οι θαλάσσιες δραστηριότητες να συμβάλλουν στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας.

Δείτε εδώ το tweet

Δείτε εδώ την ανάρτηση

Σχετικές εικόνες