Επίσκεψη του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

DSC_8829 (2).jpg
Share:    

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο Β’, επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης συνοδευόμενος από τον ιερέα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Πλωτάρχη Λ.Σ. (Ι) Δημήτριο Βαρσαμίδη.

Ο Αρχηγός, αφού έλαβε τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με αυτόν σκέψεις και προβληματισμούς σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων και της αποστολής του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον Αρχηγό και τον συνεχάρη για το δύσκολο έργο που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και τη συνολική προσφορά τους στην Πατρίδα και στην Κοινωνία.

Μετά την κατ' ιδίαν συνάντησή τους, ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Αρχηγός είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από τη Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την μπάντα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σχετικές εικόνες