Θάνατοι λουόμενων στα Χανιά και στο Π. Φάληρο – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Χίο – Πτώση οχήματος στη Θάλασσα χωρίς επιβαίνοντες στην Ιθάκη - Διακομιδές ασθενών

Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Χρυσής Ακτής Χανίων, 76χρονη.

Στην ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (ΚΑΡΠΑ) από τον ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου κατέληξε.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, 72χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χίου για πτώση ΙΧΕ οχήματος στο νότιο τμήμα του λιμένα Χίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος είχαν εξέλθει με ίδιες δυνάμεις, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Ιθάκης για πτώση ΙΧΕ οχήματος στον λιμένα “ΠΙΣΩ ΑΕΤΟΥ” ν. Ιθάκης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι στο ανωτέρω όχημα δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια το Ι.Χ.Ε όχημα ανελκύθηκε με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το εν λόγω περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-84χρονος από τον λιμένα “ΠΙΣΩ ΑΕΤΟΥ” ν. Ιθάκης στον λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν. ΙΘΑΚΗΣ 459,

-77χρονος από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. ΝΑΞΟΥ 53., και

-70χρονης από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.