Θάνατος αλλοδαπού στη Χαλκιδική - Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητο Ε/Ρ σκάφος στη Χαλκίδα – Σύλληψη ατόμων στη Τήνο – Διακομιδή ασθενούς

1
Share:    

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 67χρονος αλλοδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή “ΣΑΡΤΗΣ” Χαλκιδικής.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας για ακυβερνησία του ερασιτεχνικού σκάφους “NIKH” Λ.Χ.5152, με δύο ημεδαπούς επιβαίνοντες, λόγω βλάβης στο σχοινί έναρξης της μηχανής, στην θαλάσσια περιοχή “ΛΕΥΚΑΝΤΙ” Nότιου Ευβοϊκού Κόλπου.

Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ένα περιπολικό σκάφος καθώς και το Ε/Π-Α/Κ “ΠΑΝΑΓΙΑ” ΣΧ 1771, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω ερασιτεχνικό σκάφος με τους δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και εν συνεχεία το μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “NIKH” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού και αλλοδαπού, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου για παράβαση του ΑΡΘ.378 Π.Κ. Του Ν.4619/2019.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας εντός χερσαίας ζώνης λιμένα, συνελήφθησαν οι ανωτέρω για πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “AΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π. 10001, 80χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες