Αγώνες Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης στην Άμμο (Beach Volley) έτους 2023

Αγώνες Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης στην Άμμο (Beach Volley) έτους 2023
Share:    

Τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις Καράβι στο Σχοινιά του Δήμου Μαραθώνα, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών στην Άμμο (Beach Volley) των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023. 

Οι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από  το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατόπιν εισηγήσεως των Παγκόσμιων πρωταθλητριών μας Υποπ/ρχου Λ.Σ. Σφυρή  Ευφροσύνης και  Ανθ/στη Λ.Σ.  Καραντάσιου Βασιλικής, το "χρυσό δίδυμο" γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς έφερε τις πρώτες μεγάλες διακρίσεις όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων και καθιέρωσε το beach volley στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος.Το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποίησε μία αξιόλογη εμφάνιση με σύνθεση ομάδος τις αθλήτριες: Ανθ/στη Λ.Σ. Κώτσογλου Ε, Επικ/στη Λ.Σ. Μητροπούλου Ε.,Επικ/στη Λ.Σ. Σαγάνη Ε-Μ και τις Δόκιμες Λ/Φ Κατερίνη Κ. και Δελή Θ. υπό τις προπονητικές οδηγίες της Ανθ/στη Λ.Σ. Καραντάσιου Β.

Πρωταθλήτριες αναδείχτηκαν η Σταυροπούλου Αικατερίνη και η Λάϊου Παναγιώτα της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας που στον τελικό επιβλήθηκαν της αντίστοιχης ομάδας του Στρατού Ξηράς που αποτελείτο από την Αναγνωστοπούλου Χρυσάνθη και την Μαργαρίτη Σταυρούλα με 2-0 σετ (15-11 και 15-11). Στο μικρό τελικό η Βασιλά Ευαγγελία και η Χαζαρίδη Αναστασία του Πυροσβεστικού Σώματος επικράτησαν με 2-0 σετ (15-7 και 15-6) της Φαράτζου Χριστίνας και της Παπαδημητρίου Αποστολίας της Πολεμικής Αεροπορίας, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.          

Αθλητισμός

Σχετικές εικόνες