Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ Θ. (2005-2006)

Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ Θ.
Share:    

Ο Θεόδωρος Γκλεζάκος γεννήθηκε στο Έξω Νυμφαίο Λακωνίας το 1951. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Νίκαιας το 1970 και εισήχθη στην Ανωτάτη Βιομηχανική από την οποία και αποφοίτησε το 1975. Το 1976 εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και ορκίσθηκε Σημαιοφόρος Λ.Σ το 1977. 

Έχει υπηρετήσει στα Κεντρικά Λιμεναρχεία Πειραιά και Ελευσίνας, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου, ενώ είχε παρακολουθήσει Σχολεία και Σεμινάρια Επιμόρφωσης σε θέματα ΠΣΕΑ, Οργάνων και Μεθόδων, Στρατολογίας και Οργάνωσης-Διοίκησης Εκπαιδευτικής Μονάδας. Διατέλεσε Διοικητής στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού και Διευθυντής Παλλαϊκής Άμυνας - Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης.

Με το βαθμό του Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. υπηρέτησε ως Διοικητής της 3ης  Περιφερειακής Διοίκησης και στη συνέχεια ως Κλαδάρχης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος και Διοικητικής Μέριμνας.

Την 01 Μαρτίου 2005 επελέγη Αρχηγός Λ.Σ. από το Κ.Υ.Σ.Ε.Α.και προήχθη στο βαθμό του Υποναυάρχου Λ.Σ. για 30 ημέρες και μετά την πάροδο αυτών στο βαθμό του Αντιναυάρχου Λ.Σ.

Σχετικές εικόνες