"Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω-2" στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

"Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω-2" στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Share:    

Με απόλυτη επιτυχία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου στο Δ.Α.Κ. Αιγινίου η δραστηριότητα ”Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω - 2”. Η δραστηριότητα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των αθλητικών δρώμενων από το Δήμο και έγινε σε συνεργασία με το ΥΝΑΝΠ/Γρ.Αθλητισμού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) και  την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).


Ολυμπιονίκες αθλητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πραγματοποίησαν επιδείξεις Ολυμπιακών αθλημάτων σε μαθητές Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού των Σχολείων του Δήμου. Κατά την εκδήλωση πραγματοποιηθήκαν κληρώσεις κατά τις όποιες οι μαθητές κέρδισαν μπάλες και ποδήλατα. Σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν χορηγηθήκαν αναμνηστικά διπλώματα.


Ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Μανώλας, σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, την ΕΘΝΟΑ, την ΕΟΕ, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης “Καλοί Σαμαρείτες”, αλλά κυρίως τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στην δραστηριότητα.

Ειδικότερα: Τον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Σωτήριο Ανυφαντή, Πανελληνιονίκη Ξιφασκίας, τον Αντιπλοίαρχο (ΕΦ/Ο) ΠΝ Γεώργιο Τζελίλη, Ολυμπιονίκη Άρσης βαρών, την Επισμηναγό (Δ) Μαρία-Λουίζα Βρυώνη, Ολυμπιονίκη Πάλης, την Αντιπύραρχο Φωτεινή Βαβάτση, Ολυμπιονίκη Τοξοβολίας, την Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Καλλιόπη Μενελάου, μέλος της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης ΕΔ&ΣΑ και πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού, την Αρχικελευστή ΛΣ Δήμητρα Τελίδου, μέλος της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης ΕΔ&ΣΑ και εν ενεργεία αθλήτρια του Πιερικού-Αρχέλαου, τον Νικόλαο Κουλουκουργιώτη, μέλος της Εθνικής Ομάδος Άρσης Βαρών αθλητών με αναπηρία, τον Κωνσταντίνο Ταμό, Προπονητή Πάλης στον Αρχέλαο Κατερίνης και τον Ιωάννη Χαρίση, προπονητή Τοξοβολίας στον Αρχέλαο .

Αθλητισμός

Σχετικές εικόνες