Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
Share:    

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16/5/24 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, η αθλητική δράση του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να Ζω»!
Κατόπιν πρόσκλησης  του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου (για το κλείσιμο του ευρωπαϊκού προγράμματος «les jeux olympiques au coeur de l Europe» ) στη Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων ΥΝΑΝΠ και με τη συνδρομή του Δήμου Πολύγυρου, περίπου 150 παιδιά παρακολούθησαν και συμμετείχαν στα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, του κικ μπόξινγκ, του καράτε, του στίβου, της χειροσφαίρισης, του fitness και της χειροπάλης!

Σ ένα κλίμα φοβερού ενθουσιασμού οι μαθητές και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια περιοχή που διψάει για αθλητισμό και μάθηση!
Στο τέλος της δράσης οι μαθητές με τους καθηγητές συναγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι που είχε έπαθλα μπάλες όλων των αθλημάτων υπογεγραμμένες από διακεκριμένους αθλητές, αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος και μια συλλεκτική μπάλα της υδατοσφαίρισης υπογεγραμμένη από τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, Πλωτάρχη Λ.Σ Θεόδωρου Βλάχου με την ευχή όλων μας να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος στο Παρίσι!

Όσο υπάρχουν παιδιά, η γη θα κινείται αλλιώς !

Αθλητισμός

Σχετικές εικόνες