Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω στο 1ο Ειδικό σχολείο Αχαρνών

Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω στο 1ο Ειδικό σχολείο Αχαρνών
Share:    

Σ΄ ένα δημόσιο σχολείο που θα ζήλευαν όλα τα ιδιωτικά μαζί ,το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ πραγματοποίησε αθλητική δράση με το πρόγραμμα «Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω» στις 23/11/2023.

Οι μαθητές του 1ου Ειδικού δημοτικού σχολείου Αχαρνών και του 15ου Δημοτικού σχολείου Αχαρνών σε μια δράση συνεκπαίδευσης γνώρισαν τα αθλήματα της πετοσφαίρισης , του ποδοσφαίρου , της χειροπάλης , της ξιφασκίας , της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και της καλαθοσφαίρισης από τους διακεκριμένους αθλητές:

Καραντάσιου Βασιλική, Παχατουρίδη Θεόδωρο, Μανικιώτη Νικόλαο, Πανάρετο Αντώνιο, Ανυφαντή Σωτήριο, Τσαρσιταλίδη Χρήστο, Κακαρά Κωνσταντίνα και Μενελάου Καλλιόπη.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προσφορά της στα παιδιά με μετάλλια, μπλουζάκια και διπλώματα !

Η αγάπη των εκπαιδευτικών για τα παιδιά , η διάθεση και το μεράκι τους αντανακλούσε στα μάτια των παιδιών, που με πολύ σεβασμό παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε ολόκληρη τη δράση!

Συγχαρητήρια στους διευθυντές και των δύο σχολείων που διδάσκουν στα παιδιά την αποδοχή την Συμπερίληψη και την αγάπη!

Είμαστε υπερήφανοι που ζωγραφίζουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των μαθητών και υποσχόμαστε πως πάντα θα προσπαθούμε για μια καλύτερη κοινωνία !

Αθλητισμός

Σχετικές εικόνες