Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζώ-Επίσκεψη 3ου Γενικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου στην Εθνική Ελλάδος Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζώ-Επίσκεψη 3ου Γενικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου στην Εθνική Ελλάδος Υδατοσφαίρισης Ανδρών
Share:    

Με το πρόγραμμα "Μαθαίνω να παίζω - Μαθαίνω να ζώ" του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, 400 περίπου μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου στις 08/11/2022 επισκέφθηκαν το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο και παρακολούθησαν φιλικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών και του Ολυμπιακού. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης όπως και να δούν από κοντά, να αποθεώσουν και να συνομιλήσουν με τους ασημένιους ολυμπιονίκες και χάλκινους παγκόσμιους πρωταθλητές .


Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός και αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος Υποπλοίαρχος Λ.Σ Βλάχος Θεόδωρος μαζί με του διεθνείς παίκτες συνομίλησαν με τους μαθητές και απαθανάτισαν τις στιγμές σε φωτογραφικά στιγμιότυπα.


Τέτοιες διδασκαλίες αποτελούν γιορτή για τον αθλητισμό και μένουν χαραγμένες στη μνήμη των συμμετεχόντων. Το Λιμενικό Σώμα για μια ακόμα φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο πρωτοστατώντας με καινοτόμες πρωτοβουλίες.


Συντονισμός -Εκτέλεση προγράμματος
Υποπλοίαρχος Λ.Σ Μενελάου Καλλιόπη

Σχετικές εικόνες